Artikkelit ja uutiset

AXOR x Philippe Starck: kui innovatsioon kohtub disainiga, saab duši all käimisest eriline kogemus.

AXOR / Hansgrohe SE

AXOR / Hansgrohe SE
Duširuum on väga intiimne koht ja see peab olema paindlikult kohandatav vastavalt isiklikele vajadustele. Maailmakuulsa disaineri Philippe Starcki poolt loodud AXOR ShowerComposition tutvustab duširuumi uut universaalset disainikeelt, mis on kaasaegne ja ajatu. Kollektsiooni iseloomustavad siledad lamedad pinnad ja ultrakitsad profiilid arhitektuurilises kompositsioonis, mis pakub uusi võimalusi isikupära väljendamiseks. Kas kõik ühes dušipaneelina või vastavalt vajadusele erinevalt paigaldatavate moodulite kujul, pakub AXOR ShowerComposition erakordset dušikogemust, sealhulgas kõiki meeli haaravat PowderRaini pihustusrežiimi üladušis ja reguleeritava kaldenurgaga PowderRainiga õladušše. AXOR ShowerComposition pakub maksimaalset dušikogemust, kasutades minimaalselt materjale.

AXOR / Hansgrohe SE

AXOR / Hansgrohe SE

Peegeldades unikaalsust
AXOR ShowerCompositionit
iseloomustab minimalistlik sirgjooneline disain, minimaalse läbimõõduga dušid ja seina tasapinnast vaid 10 mm välja ulatuvad vertikaalpaneelid on üliõhukesed, samas tasakaalustatud nende suure laiusega. Kuigi lihtsalt, ühesainsa põhikomplekti abil paigaldatav dušipaneel pakub täielikku funktsionaalsust, saab tõeliselt isikupärastatud dušikogemuse saamiseks üksikuid dušimooduleid kombineerida ja endale sobivalt paigaldada. „Uue AXOR ShowerComposition programmi abil oleme pannud kolm kuni neli asja üheks kokku. See ongi modernne lahendus: alati teha minimaalne, et saada maksimaalne tulemus,“ ütleb Philippe Starck.

Mitmekesine ja lihtsa paigaldusega AXOR ShowerCompositioni tooteprogramm on saadaval erinevates konfiguratsioonides. Kõik ühes dušipaneeli on koondatud üladušš, õladušš, termostaatmoodul ja käsidušš ning tekstiilkattega dušivoolik. AXOR ShowerComposition on saadaval ka dušimoodulina, kus on 1dušijoa tüübiga (1jet) üladušš; dušimoodulina, kus on 1dušijoa tüübiga üladušš ja õladušš; või siis dušimoodulina, kus on 2 dušijoa tüübiga (2-jet) üladušš ja õladušš. Eraldi saab juurde võtta 1 joatüübiga reguleeritava õladušimooduli, mis pakub lisapaindlikkust. Programmi tooted on saadaval kõigi eksklusiivsete AXOR FinishPlus- viimistlustega, sh ka mattmustas kuues.

Lisaks PowderRainile – dušijoale, mis mähib keha peentest mikropiiskadest kookonisse – on valitud üladuššidel ka kooniline dušijuga. Temperatuuri ja veekogust saab reguleerida intuitiivsete nuppude abil. AXOR ShowerCompositioni duššide mõõtmed klapivad suurepäraselt AXOR Universal Rectangular Accessories tarvikutega, kindlustades ühtse disainikeele läbivalt kogu dušialas. Enamik programmi toodete jaoks vajalikke komponente toodetakse Saksamaal, vähendades nii toodete CO 2 -jalajälge.

Lisätty: 10.04.2024

Pharo/axor

Puh.:
+372 682 6829
Osoite:
Mäealuse 2/1 , Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit