KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

põrandamaterjali värv

kati 13.07.2009 09:46

Tere

Palun natuke abi põranda materjali tooni valikul, plaanis soetada pruun mööbel,lisaks osa ka hallides toonides ja seinad samuti pruuni ja halliga teha. kas põrand sel juhul peaks jääma pigem heledama tooniga või tumedama, ei tahaks tuba väga süngeks ja väikeseks ka teha.

aitäh hea nõu eest

Tsiteeri

Helen 13.07.2009 16:23

Tere,

Heledam oleks ikka parem ja valige ehk ka soojem toon, kui nüüd pruun peaks olema külmem. Et nüüd ka elavust juurde tuua, siis võiks süü osa ka rohkem välja toodud. sõltub, millise põranda valite- laminaadi, parketi? Valik on suht lai ja järjest rohkem on hakatud rõhutama erinevaid süü variante ja toonide valik peaks samuti olema mitmekülgne- on kirjusid, rahulikuma alatooniga jms.

Edu soovides,
Helen

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.