Interesting products

Eestimaine kvaliteet Sinu aeda

Eestimaiste toodete headus ja kvaliteet on tundud nii kodu- kui välismaal.
Sisustusweb soovitab kõigile Eestimaise puitmööbli austajatele valida oma aeda kvaliteetseid ja vastupidavaid Radise tooteid.

Radise aiamööbel on välja kasvanud firma asutajate enda soovidest aiamööblile ning reaalsetest vajadustest. Esimeseks tooteks, mis on ka senini edukalt müügis, on suur aiakiik, mis toimib nii naabritega aiaeraldajana kui loob aianurka täiesti uue istekoha, kus saab hoovis toimuvat uue nurga alt jälgida. Kuna kogu Radise aiamööbel on süvaimmutatud materjalist, saab ka kiik aastaringselt õues olla ning ka päikeselisel talvepäeval või vihmasel suveõhtul on seal tore istuda seltskonnaga.

 Source: radis.ee

Source: radis.ee

Sarnast eesmärki kannavad ka meie pergola ja lehtla - et oleks inimstel mõnus tuulevaikuses ja privaatsemas nurgas istuda nign vihm ei tuleks kaela. Kuna kõik tooted tehakse tellimuse peale, siis saab iga klient soovi korral ka endale sobivad mõõdud ja puiduõli toonid öelda.

 Source: radis.ee

Source: radis.ee

Aiamööbel ise eristub teistest oma tugevuse ja massiivsuse poolest - seda juba ümber ei lükka ja katki ei istu. Kuna ka aiamööbel on süvaimmutatud puidust, ei pea ka seda talveks kuuri alla vedama ning igaüks saab toolid-laua enda soovi kohaselt õlitada. Vastupidav aiamööbel on tagatud aastakümneteks.

 Source: radis.ee

Source: radis.ee

Radis pakub ka aiakiiktooli, mis oli eriti populaarne ülemaailmsel aiandusmessil Hollandis Floriadel, kus siiamaani tuleb selle kiiktooli tellimusi. Asetada saab selle kas terassile või otse murule ning kergelt kiikudes oma lemmikraamatut lugeda.

 Source: radis.ee

Source: radis.ee

Radise valikust leiab erinevatesse aedadesse sobivat. Ning soovi korral teevad meistrid ka eritellimusi, olgu selleks siis lehmakujuline bussiootepaviljon või suur lastemaja puu otsas.

Submitted: 12.06.2013

Nordic elegance - natural playwood furniture for home and office

Phone:
+372 5558 5656
Address:
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.