KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

vannitoamööbli värvi valik

Terje 15.07.2011 11:49

Tere,

Uus vannituba sisustamisel. Vannitoa plaadi tooniks on valitud 2 vastasseina lillakat tooni (pildilt 768) ning teised vastasseinad valged. Põrand samalillakat toni. Olen näinud mööblit, mis meile sobiks nii tumedat kui ka valget, aga ei suuda lõpptulemusena näha kumb toon jääks parem. Kas oskate mind aidata. Ette tänades.

Tsiteeri

Pilery Kangur 18.07.2011 15:21

Tere!

Arvan, et Teie variandi puhul tundub kindlam valik valge. Kuna siis kordab mööbli värv juba seinavärvis olevat valget ja üldmulje jääb tasakaalukam. Ei saa lihtsalt kirja põhjal öelda, et tume üldse ei sobiks, aga valgega ei saa mööda panna. Eriti hea jääks kui valge mööbel oleks selle seina taustal, mille toon on pildil näha olev nr. 768



Kaunist suve jätku!
pilery

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.