Artiklid ja uudised

Tugeva konkurentsi tõttu teevad ka mööbli- ja sisustuskaupade müüjad 0% intressiga kampaaniaid

Konkurentsiolukord mööbli- ja sisustuskaupade turul
Mööbli- ja sisustustoodete turul on viimase kahe aastaga muutunud konkurents palju tihedamaks. See on sundinud müüjaid otsima uusi viise, kuidas eristuda ja meelitada ligi kliente, kes on muutunud hinnatundlikumaks ja ettevaatlikumaks oma ostuotsustes.


Kasvanud konkurentsi põhjused
Peamised põhjused, miks konkurents on suurenenud, on inflatsioon ja inimeste vähenev ostujõud. Lisaks muidugi ka turule sisenenud odavkaupade müüja IKEA. Inflatsioon on suurendanud tootmiskulusid ja elukallidust, mis omakorda on vähendanud tarbijate kulutusi.

Mööbel ja sisustuskaubad ei ole esmatarbekaubad, mida inimene igal ajal ja igas olukorras ostab. Sisustamisega tegelevad tarbijad ennekõike siis, kui neil on raha, et soetada uut kodu või vana ümber disainida. Kuna raha kulub praegu rohkem esmatarbekaupade peale ning kodu sisustamisega tegeletakse pigem hädavajaduse korral, siis pole imestada, et otsitakse pigem soodsamaid võimalusi.

Mõju sisustuspoodidele
Konkurentsi suurenemine on pannud mööbli- ja sisustuskaupade müüjad raskesse olukorda, kus nad peavad leidma viise, kuidas meelitada ligi rohkem kliente, samal ajal säilitades kasumlikkust. Üheks lahenduseks on osutunud intressivabad osta-kohe-maksa-hiljem maksevõimalused, mida pakutakse koostöös järelmaksu pakkujatega.

0% intressiga järelmaks
0-intressiga järelmaksu lahendused võimaldavad klientidel osta mööblit ja sisustustooteid kohe, kuid maksta nende eest hiljem intressivabalt. See on eriti ahvatlev neile, kes ei soovi või ei suuda kohe kogu summat tasuda. Enamasti on selliste lahenduste puhul makseperioodiks 3 kuud, harvemini ka 6 või 12 kuud.

Aastane intressivaba järelmaks on pigem erakorraline kampaaniapakkumine ning sellega käivad kaasas eritingimused. Näiteks võimaldatakse ühele kliendile ainult ühte sellist lepingut või siis lisandub järelmaksule intress, kui klient on kasvõi ühe päeva tagasimaksetega viivituses.

Eelised kliendile
Klientide jaoks tähendavad osta-kohe-maksa-hiljem lahendused paindlikkust maksmisel ja võimalust hallata oma rahavoogusid paremini, ilma et peaks muretsema intresside pärast. See muudab kallimate ja kvaliteetsemate toodete ostmise kättesaadavamaks suuremale hulgale inimestele. Raha, mis oleks muidu läinud kohe uue diivani soetamisse, saab inimene nüüd kasvõi investeerida.

Kuidas leida üles kõik 0% intressiga pakkumised?
Lugejad, kes soovivad rohkem teada saada erinevate järelmaksu pakkujate kohta, saavad külastada maksetingimused.ee portaali. Maksetingimused.ee on Eesti suurim sõltumatu järelmaksu võrdlusportaal. Lehel on võimalik tasuta ja registreerimata otsida endale huvipakkuvaid tooteid ja vaadata millise hinnaga ning millise järelmaksu intressiga on vastav toode erinevate pakkujate juures müügis.

Sisestatud: 29.04.2024

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Kodukontori sisustuse saad osta ka ärikliendi järelmaksuga

Kodukontori sisustuse saad osta ka ärikliendi järelmaksuga

Oma äri alustamine on täis väljakutseid. Üks väljakutseid on kindlasti ka oma peamise töökoha või kodukontori efektiivseks muutmine. Kodukontori sisustus ei ole ainult mugavuse, vaid ka produktiivsuse küsimus. Väikeettevõtete omanikud, kes töötavad peamiselt kodust, sealhulgas e-kaubanduse ettevõtjad, seisavad sageli silmitsi ruumi ja ressursside piirangutega oma töökoha sisustamisel. Üks võimalus alustava ettevõttena oma ressursse paremini planeerida on ärikliendi järelmaks.

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Soovid ise tomateid, maitsetaimi ja kurke kasvatada, aga sinu pere on väike? Väikesed kasvuhooned on selleks puhuks väga heaks lahenduseks. Paljud inimesed on kogenud seda, et suure suve ajal, kui viljad hakkavad valmima, on neid nii palju, et nende ära tarbimisega on raskuseid. Väikesed kasvuhooned on piisavalt ruumikad, et rahuldada väiksema pere vajadused, ilma et saaduste ära söömisega peaks probleeme tekkima. Kuidas valida kasvuhoonet ja mida selle hooldamisel silmas pidada?

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Me kaalume hoolega, milline diivan oleks elutuppa see õige otsus ning kas kööki sobiks paremini tume või hele mööbel. Lisaks veel kümned ja kümned teisedki disainiga seotud otsused, mida uut kodu sisustades või olemasolevat uuendades vastu peame võtma. Aed on aga ju justkui meie kodu laiendus ja muidugi tahame, et sealgi toimuv peegeldaks meie eelistusi, soove ning valikuid. Kui see on aga sinu esimene kord aeda disainida, siis millega võiks arvestada?

vaata kõiki